Första dagen men ensam – Stronger Life

Stronger Life

Första dagen men ensam

Hörrni, hur går det på semestern? Jag vaknade ju till ett ensamt hem idag. 🙁 Min första dag på semestern kan man säga och jag är helt ensam. På gott och ont. Mina barn har varit hos sin mormor nu i två dagar och sovit där. Min make är på jobbet och jag är här hemma med en halvdålig mage fortfarande. Vet inte alls vad det här kan vara. Min mamma nojar över att det kan vara salmonella men alltså jag har varken kräkningar, värsta diarrén eller feber. Så jag har svårt att tro det. Men någon bakterie är det allt.

I alla fall. Idag har jag hunnit träna lite lätt för jag har inte mycket ork. Dagen i ära (första dagen på semestern) så tappar jag hela flingsaltet på köksbänken! Herre Gud, vad mer ska hända.

Men i alla fall, jag hade ju tänkt att gå till någon park med barnen idag men nu vet jag inte om jag varken vågar eller orkar. Jag vet inte vad jag har, är det nått som smittar? Sen är jag inte bra i magen heller, så jag vill helst hålla mig hemma.

Jag har suttit på balkongen hela dagen, pluggat anatomi (börjar ta tag i det här igen nu till sommaren) och försöker äta snälla saker för magen. Har hört att vitt ris och vitt bröd är bra men jag vill helst inte äta sånt.

Någon som har andra tips?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.