En spontan utekväll – Stronger Life

Stronger Life

En spontan utekväll

Söndag är framme, jag är trött som en person som varit ute och haft skoj halva natten och sovit dåligt. Ungefär så är mitt tillstånd idag. Vad hände igår egentligen? Jo vi blev plötsligt barnfria helt spontant. Barnen stannade hos min mamma när vi skulle till Ikea. Sen får vi veta att de vill sova där, så vi åkte till Ikea. Vi köpte smått som vi behövde hem sånt som ramar och besticklåda etc. Vi åt på Heron City för jag var svinhungrig.. (fick ångra det senare när jag blev dålig i magen).

Och efter Ikea åkte vi vidare mot södermalm. Stannade vid Thaibåten som ligger på söder och tog några drinkar. Det är otroligt fint där på båten. Så fint med sanden, palmerna allt det vackra och sen en krokodil i vattnet. 🙂

Efter det åkte vi hem och tog ett glas vin på balkongen i vårt fina skimrande på balkongen 😀 Vi pratade och pratade, skrattade otroligt mycket som vi alltid gör. Och det är en av de saker jag är så glad och tacksam för, att vi verkligen kan prata, prata och prata med varandra och även skratta ihjäl oss. Jag älskar att vara gift med min bästa vän, min fina hunk och att vi har den respekten vi har för varandra. Tacksam för att han alltid finns vid min sida.

Skål för kärleken och semestern!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.