Ny dag idag! – Stronger Life

Stronger Life

Ny dag idag!

Semester, helg och lördag. Yes jag mår mycket bättre idag. Jag har sovit med lillan eftersom det va en av hennes önskningar på födelsedagen, att få sova med mig. Men tyvärr sover man inte så bra när man sover med barn, men mysigt va det.

Vi vaknade alla väldigt sent, kl 08:00 gick jag upp och fixade frukost. Resten av familjen kom upp kl 09:00.
Jag brukar känna att “dagen är förstörd” när vi alla vaknar så sent men faktiskt så gör jag inte det, jag tänker ta dagen som den kommer. Jag tänker ändå träna som jag hade tänkt, för jag behöver göra något för mig själv. Ta hand om mig. Så snart ska jag träna, sen äter jag något kokt ägg, lite melon och fixar med en sallad till lunchen.
Kanske vi kan ta med den som en picknick ut, och dra på en promenad hela familjen, mot någon lekpark. Vi får se hur vi gör denna härliga lördag. Soligt och varmt.

Hur ser er dag ut?
Jag mår så bra över att ha semester att jag kan skrika 😀

Feeling Good Lettering Phrase. Black Ink. Vector Illustration ...

Nya tag, ny energi och jag släpper och lämnar gårdagen bakom mig.
Idag vill jag fokusera på att vara stark och må bra. Det började bra i alla fall.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.