Från kalas till depp – Stronger Life

Stronger Life

Från kalas till depp

Hello! vilken dag, vilket väder, wow. Vad härligt att det blev sommar på lillans kalasdag. Den tackar vi för. Mina föräldrar kom förbi och firade henne lite, men stackars mamma med ansiktsmask hemma hela tiden. Eftersom hon varit lite smått, smått krasslig för några veckor sen och vill vara säker på att hon inte smittar eller blir smittad.

Jag har försökt hålla skenet uppe idag men innerst inne håller jag på att gå sönder av nedstämdhet. Fattar inte varför vissa saker ska vara så svåra att prata om men det bara är så. Jag går väl igenom något som jag borde ta tag i men inte riktigt orkar och vill. Förr eller senare kommer det som en smäll i face’et. Strunt samma jag vill inte ta det här nu, vi hade en fin dag med lillan.

Något jag däremot är glad och nöjd med, är att jag har semester! Min semester börjar här och nu, woop woop.

Skål för min semester

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.