Stronger Life

Blev golvad igen!

Igår blev jag golvad igen, av min allergi antar jag. Det är ju inte mycket pollen ute längre så jag blir lite orolig över vad kan det vara? En gång tidigare sedan vi flyttade hit, så fick jag en allergishock från ingenstans. Jag jobbar liksom bara hemma men vi trodde det kunde bero på allt flyttade av möbler hit och dit för då lyfter man ju pollen och dam. Jag mådde alltså rent ut sagt skit. Jag kunde knappt öppna mina ögon och nös var 5e minut typ. Snorade och hade mig.

Igår hände det igen och då har jag inte ens gjort något förutom att bara jobba hemma. Kan det varit dagen innan som jag va och promenerade i skogen? Ska reaktionen komma dagen efter då? Nääee. Kan det vara något i hemmet?

Blir lite orolig och vet inte ens vad jag ska börja att kolla upp.. Lillan är också täppt i näsan hela tiden.

Jaja godmorgon FREDAG!! Det är min sista arbetsdag och då ska jag dessutom bara jobba några timmar. Wohoo. Men det bästa med dagen idag är något helt annat…

Det är lillans födelsedag!! Hon fyller 9 år idag min lilla skrutt. 

Och idag ville syskonen sova tillsammans också. Mina fina två små sötnosar som är så kärleksfulla mot varandra. Jag älskar er båda så att mitt hjärta går sönder!

Nu väntar jag bara på att de ska vakna så att jag kan göra en riktigt god frukost åt de. 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.