Stronger Life

Benen bara gick och gick

God morgon torsdag. jag trodde jag skulle vakna så trasig och paj i kroppen efter gårdagens promenad. Jag har ju jobbat rätt så stillasittande sedan 3 månader tillbaka om inte mer. Jag är dålig på att gå ut och röra mig för min egna skull. Jag går ut till parken men hamnar tyvärr på en parkbänk då med eller nått annat. Så egentligen hade jag tänkt att bara gå ut och rensa tankar, inte gå på något powerwalk eller så utan bara gå och promenera. Jag har ju varit hemma också med barnen, träffar inte jättemånga andra utan bara min familj.

Så jag gick ut och rensade tankarna, men de tog aldrig slut. Känslor som höll på att svälla över och benen bara gick.. Målet va att börja med 5 km ungefär. Men det slutade med nästan 8 km.

Idag är jag nöjd över att jag tog mig ut, jag kom hem och mådde så mycket bättre. Att ladda batterierna är så viktigt, mer än vad man kan tro. Jag ska försöka göra det här mycket mer oftare. Men idag kan jag inte, jag ska in till stan för att handla presenterna som jag inte hann handla häromdagen. Så idag kanske jag försöker köra styrka på gymmet eller hemma istället. Men först börjar dagen med jobb och kaffe!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Jag bestämde mig att på min semester V 27-31 ska jag gå en timme varje vardag och köra knäböj Sjukt härligt är uppe i 100 knäböj / dag å går promenader .. i dag söndag är jag sugen på en dryg mil. Går med barnvagn vilket är både för å nackdel.. brukar vilja jogga 3-5 km å de ä halv drygt med vagn 🙂 kämpar med vikten och har ett bra upplägg, äter var tredje timme små små måltider. Min man är kroppsbyggare så har grymt stöd där.. kram till dig ❤️

    1. Didi

      Wow 100 knäböj?! Det va riktigt bra jobbat, heja dig!!??
      Det låter som en bra plan, 1 timme om dagen, jag hoppas och önskar mig samma sak faktiskt.
      Precis som du säger så kör jag också, måste bara lägga bort de där små frestelserna som jag har i hemmet.
      Kram till dig med!?

      1. Sara

        Ja men inte i sträck 🙂 brukar köra 60 i sträck sen paus.. 🙂 men i dag valde jag gymmet å löpning på band sen benpress och lite marklyft.. opererades i axeln i dec 2019 men inflammationen vill inte ge sig så överkroppen är ännu bara i rehab mode..

        1. Didi

          Men ändå, det är riktigt bra jobbat faktiskt. 🙂
          Oj hoppas inflammationen går över snabbt så att du kan må bra igen och inte vara begränsad. Kan tänka mig hur frustrerande det måste vara.
          Lycka till på gymmet, heja oss !!??