Stronger Life

När det känns kört..

Usch det blev inte en bra start på min morgon. Det är en sån där dag då jag bara känner mig irriterad och PMS’ig. Känner att jag vill ha saker på mitt sätt och blir irriterad och otrevlig när det inte bli så.

Jag hade planerat träning och att ta det lugnt med jobb på morgonen. Men så får jag besök mitt på förmiddagen, innan lunch. Så det mesta sket sig, både träningen, lunchpausen som är för att ta det lugnt slutade med att jag får stå och laga mat åt besöket.. alltså ja det mesta blev fel. Och det är stressande att ha besök när man jobbar men det förstod inte personen, då denne tycker att det är lugnt, jag kan ta hand om barnen..

Nä det här är en sån där dag då jag vill stänga in mig i min ensamhet.

Men så försökte jag göra det bästa av situationen. Plötsligt ville barnen gå ut och jag blev ensam hemma, perfekt. Jag passade på att träna lite snabbt, 25 minuters pass rumpa och axlar och nu ska jag njuta av lite lunch på några minuter, men det va det värt.

Det går att vända pms många gånger, det går att få lite perspektiv på saker och ting man får bara försöka hitta nya vägar.

Ha en fin eftermiddag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.