Stronger Life

Vädret förstör

Äntligen helg, god morgon lördag. Trist väder, maken jobbar över denna lördag och jag fick en konstig känsla av ensamhet.. Men det är bara en känsla, barnen är ju hemma och jag ska ju ut ikväll med min fina man.

Tanken va att vi ska få egen tid och barnledigt. Att vi skulle få gå ut och äta en god middag och avnjuta ett glas vin tillsammans och prata ända in i småtimmarna. Men först kom arbetet emellan, han kommer hem halvsent och kanske väldigt trött. Och sen kom också att hans syskon ville vara med och det är ju jättemysigt. Men jag vill så gärna ha lite egentid med min man, jag behöver det. Så jag tänker att vi får kombinera allt lite.

Äta middag hemma för han brukar komma hem svinhungrig efter jobb. Sen kan vi åka in till någon fin uteservering på någon terass och ta nått gott tillsammans, bara vi två. Sen möter vi upp syskonen. Låter inte det som en bra plan? Lite av allt blir det då.

Men innan han kommer hem ikväll ska jag se till att göra något skoj med barnen, vet inte vad än. Hade tänkt att gå till någon park men jag har inte bra kläder för det här vädret. Så det får bli något annat.
Sen vill jag gärna hinna med träning.

Hur ser din lördag ut, vad ska du göra ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.