Stronger Life

Att känna tacksamhet i livet. 

Jag tror det är viktigt att stanna upp ibland och se vad man har, att inte bara köra på som galning i 180 km/h utan försöka se vad man har åstadkommit, vad man har, vart man står i livet. Det är nyttigt och jag tror alla behöver det för att inte tåga rakt in i väggen. Det är lätt att man liksom tappar bort sig när man bara kör på.

Idag har jag suttit och rensat i min Facebook, min Bloglovin som man har för att följa bloggar, min Instagram, på människor/bloggar/konton som jag inte vill följa längre. De ger mig inget, de irriterar mig snarare och jag vill inte ha sånt i mitt liv. Jag vill bara omges av positiva känslor, fina tankar och ett leende.

Jag tror det är nyttigt att man rensar upp lite då och då.
Både bland privata kontakter och sociala medier. vi blir mer påverkade av vår omgivning än vad vi kan tro.

Så med tacksamhet går jag vidare denna fredag och helg, dagens tacksamhet: 

Idag är jag tacksam för att jag gav en gammal vän en andra chans efter 10 år. Jag kan inte säga att vi har ”hittat tillbaka” men det va som att tiden stått stilla men ändå inte. Vi hade så mycket att uppdatera varandra om och det kändes härligt att få den energikicken. Läs mer här

Idag är jag tacksam över att det är fredag och helg. Sista dagen för barnen på fritids, även om jag jobbar en vecka till så är jag glad för deras skull, att de får lite ledigt. Sommarlov!

Idag är jag så tacksam för att ha tagit ansvar över min hälsa och faktiskt gått till läkaren när jag kände på mig något… jag brukar skjuta upp det till sista sek, flera år senare och det slutar sällan bra.. Nu väntar jag resultat.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Majsan

    Vi alla gör som vi vill…
    Jag hade iaf velat ha ett svar på varför personen svek mig som den gjorde., då för 10 år sen.

    ?

    1. Didi

      Sant, jag vet ungefär varför hon svek mig, det är nog inte en fråga om varför, utan själva grejen att hon gjorde det.