Stronger Life

Jag gav det en chans!

Go’kväll på’re!

Haft en fin torsdag? Jag har haft en uppvaknande eftermiddag. Efter många års uppbehåll i vår vänskap, så har jag nu träffat en gammal vän från barndomen. Läs mer här.
Det kändes konstigt att ta upp något som var 10 år gammalt så just där och då, lät jag bli och tänker att det här mötet fick bli som en slags testträff för att se om vi fortfarande har något att hämta hos varandra.

Det hade vi. Vi pratade på i 3 timmar nonstop, om allt. Döden, sjukdomar, hus, flytt, barn, familjelivet, jobb, utbildningar, pengar, men vi lämnade det förflutna bakom oss, där det är, bakom.

Jag kan inte svara på om vi ses igen, jag vet inte om vi kommer att ta upp det som hände men jag njöt för dagen och laddade batterierna rejält. Det va länge sen jag hade den här känslan. Och det skrämmer mig, när jag inser hur lite jag gjort för mig själv och för att få mer egen tid som denna.

Imorgon är det äntligen fredag och barnens sista fritidsdag sen går de på sommarlov. Jag har en vecka kvar av jobb och sen går jag också på sommarlov/semester. Maken har två veckor kvar och sen joinar han oss i semestrandet. 🙂

Just nu säger jag godnatt med ett leende och en nöjdhet som heter duga.

home

snart får ni mysa hela dagarna!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.