Stronger Life

Solbrun!

I samarbete med Topformula. se

Alltså vad hände med sommaren och solen? Jag va så glad över att vi får en sån varm sommar i Sverige, trots dålig sömn och allt pga värmen så va jag tacksam för det härliga vädret hela tiden. Men nu vet jag inte om vi ens får tillbaka det någon gång för denna sommar 2020.

Jag hann få en bra bränna i början av sommaren och den sitter i än. Jag har lärt mig tricket med att få en bränna som håller i sig länge och ser fin ut. Förr kunde jag bli mer mörk, svart när jag solade men nu får jag en mer gyllenbrun färg som jag borde få, med tanke på mina rötter.

Så vad är tricket?
Jo som jag nämt tidigare så brukar jag, innan sommaren, börja ta betakaroten i forma av tabletter. Detta gör att man får en bra grund för att bli sådär fint solbrun och se solkysst ut, vilket vi alla gillar antar jag. 😉

Men nu när jag inte solar lika ofta och min BUS olja är slut plus att jag använder mig av hudvård som bleker min hy pga acneärr. Så ja, då är det dags att hoppa på’t igen då. En fin, bra grund i hopp om att solen kommer tillbaka i juli, på semestern och augusti!

Ett bra alternativ just nu är Solbrun som finns hos Topformula. De har jättebra priser på hemsidan så in och kika!  Just nu har de 20% rabatt på många av deras produkter och tillsammans med rabattkoden ”TESTA10” så får ni ytterligare 10% på ert köp (gäller fram till den 31 juli).

Jag har haft det som rutin varje år de senaste 3 åren.
På vintern tar jag D-vitamin, på våren tar jag betakaroten, på sommaren laddar jag med extra B-vitamin och på hösten med zink och magnesium för att boosta immunförsvar inför höst och vinter.

Har du någon favorit att tipsa om?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.