Stronger Life

Är det nått i hemmet?

Ibland blir jag rädd, rädd över att det är något i hemmet som gör mig allergisk och dålig. Jag är så röd om ögonen, jag är så nysig varje dag, känner mig verkligen allergisk.. och det regnar ju! Gud snälla låt det inte vara något i hemmet. ??

Idag har jag i alla fall varit i centrum och snurrat omkring. Försökt hitta något att köpa till min man men ärligt alltså hur gör man det när man samtidigt försöker spara pengar och inte bara det, jag har noll koll på vad han behöver just nu. Jag menar han har allt i detta nu. Massa parfymer och massa kläder, vad mer behöver man? Jag kom inte på något så jag åkte därifrån tomhänt. Suck, det är ju bara någon dag kvar! Vad ska jag göra?

I alla fall, idag hade jag lite besök fram mot eftermiddagen och det va behövligt. Vi drog iväg ut på en promenad, fikade och va ute i parken med barnen. Det va inget mysigt väder men jag behövde det. Att bara få komma ut, prata lite. Skönt.

Nu ska jag äntligen sätta mig med maken och snacka lite om affärer och framtidsplaner, wohoo! Jag älskar sånt, inte han så värst mycket men han hakar alltid på gulligt nog.

God natt fina ni

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.