Stronger Life

Ger upp Spanien

Nu när mina timmar har ändrats igen på arbetet alltså, så kanske jag har lite fler timmar att göra något som tex ta upp studierna igen. Livet har hamnat på paus sedan flytten och pandemin.
Apropå pandemi så hörde jag häromdagen att man får resa ut nu och jag funderade på om vi skulle våga åka till Spanien eller inte men jag tror inte att vi vågar det. Hur mycket jag än vill åka så känner jag att det inte är värt det. Tänk om man åker för en vecka eller två och hamnar på sjukan där. Eller barnen eller maken. Även om vi kan språket så vore det förödande att ha en familjemedlem på sjukhus och inte ens kunna vara där.

Nä jag tror att vi måste ge upp Spanien för den här sommaren och planera lite mer här istället. Som tex att åka omkring i Sverige och kanske fokusera mer på att fira maken nästa vecka och minsta ungen om två veckor.
Jag vet inte om jag ska bjuda hennes vänner och så med tanke på allt men om man firar det utomhus så ska det väl inte vara några problem. Grejen är att jag är sämst på att fixa barnkalas, orkar inte hålla på med lekar och grejer, det är inte min grej. Så det kanske får bli en fika och sen får de som vill stanna, stanna. Men då får de hitta på egna lekar. 🙂 Vattenkrig med ballonger kanske? Åh jag är sämst på sånt här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.