Stronger Life

Lite ärliga tankar

God kväll bloggen. Vilket jobbigt väder. Jag trodde det skulle regna hela dagen så vi skippade parklek idag men det va ju det dummaste. Det regnade inte fören sent sent på kvällen.

Det hände inte mycket idag mer än att jag jobbade, slet hemma, tog hand om barnen, gick till parken, lagade middag och det är nu jag checkar ut och känner att jag inte vill göra en enda grej mer.

Det här med att man är projektledare som kvinna, oftast, det är ganska irriterande ibland.Alltså jag tycker ju om att vara projektledare, att hålla igång familjen. Men jag tror det är lätt för övriga familjemedlemmar att ta mig för givet. Tro att det är okej att lägga över nattning, barnens hygien och allt på mig. Vilket kan lätt bli utmattande och utbrännande också.

Jag tror det är därför vi kvinnor/mammor har lättare för att bli utbrända än många andra. Vi sköter jobbet, hemmet, barnen, familjen och allt annat däremellan.

Idag känner jag mig bara väldigt trött på min vardag och allt som läggs på mig eller förväntas av mig. Tror det kan vara PMS men det är fortfarande ett faktum. När jag ser hur Paula och Hugo har det så inser jag att det är ändå rätt vanligt att vi mammor tar dessa roller i hemmet. Men att vi tillslut blir lite utbrända och trötta på att ha det så.

Jag har inte nått gränsen parterapi än, för min man är lätt att prata med. Han är otroligt bra på att lyssna och ta åt sig av det jag säger, på rätt sätt.

Idag vill jag bara gå och lägga mig tidigt. Få sömn, har en sån enorm sömnbrist och utmattning, att jag knappt orkar med mig själv. Då är det illa.

home-apto-lgh

God natt bästa ni. Jag checkar ut för idag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.