Stronger Life

Konditori med latinosmaker

God morgon bästa ni ?

Den här morgon en blev tuff, jag kunde knappt somna igår fören runt 12 på natten. Vi hade grannar som partade till väldigt sent. Så det blir en trött dag idag.

Åh en bra grej är att jag hittat ett bra konditori här i området. De har latinomat och eftersom min man snart fyller år så kommer han att bli positivt överraskad med en härlig tårta med latinosmaker i. 🙂
Det är verkligen bra att ta promenader här och där för att lära känna ett område. Och det sjuka är att även om vi har bott här i 8 år redan innan också, i radhuset så va det så långt ut och vi åkte bara bil överallt. Det här känns tusen gånger bättre, att kunna gå omkring och upptäcka parker på andra sidan. 🙂

Nu ska jag sätta mig ner och jobba lite, på lunchen ska jag träna och sen om vi har tur med vädret så drar vi ut på nya äventyr idag.

Det är onsdag och jag har tränat måndag, tisdag och ska träna idag med. Maten går det bra med, hittills, utmaningen kommer till fredagen och lördagen. Men jag är tacksam till vädret som ger mig orka att hålla emot alla frestelser.

Nu kör vi vidare, mitten av veckan och det är att bara att fortsätta kämpa med mål i sikte.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.