Stronger Life

Powerkänsla

Morgon på er, insåg en sak. Det är rätt uppenbart att folk börjar ta hand om sig själva allt mer och mer. Stressen har hunnit i kapp och många inser att en blogg kan vänta. Även om det är ett jobb, så kan den vänta, det är okej att inte uppdatera helger. Det är okej att ta lite semester. Det är okej att inte alltid hinna skriva 5 inlägg om dagen. Allt fler bloggare skriver om att de kommer att kanske ta en bloggpaus i sommar, vila sig lite ifrån alla måsten. Men sen är det många som också tar en oändlig paus och lägger av helt med bloggandet. Själv är jag långt därifrån, jag älskar att blogga, att skriva och är för tacksam för den extra inkomsten som den ger mig.

Men jag är glad över att så många väljer bort stress och prioriterar sin familj och sig själva. Bra jobbat!

Själv tänker jag testa en grej, varje morgon ska jag, innan jag vaknar, se mina fina tavlor med power och läsa texten högt för mig och se om det ger mig en mer starkare och positivare känsla varje dag. Att vakna upp och känna positiviteten och vakna upp med en powerkänsla. Hoppas det ger mig något, kanske att vakna upp i ett studs med ett leende och positiv känsla i kroppen. 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.