Stronger Life

Guldmedaljong

Idag jobbade jag bara 2 timmar för jag har jobbat för mycket så jag fick inte jobba full dag. Så jag lät barnen vara hemma och tänkte att vi skulle ut till någon park. Men det här vädret verkar inte vara den bästa för parklek? Känns som att det kommer att hålla på att regna och grejer. Barnen får bestämma..

Det finns en lite jobbig sak som börjat hända mig, en ganska privat sak men jag ska försöka att kolla upp det så snart som möjligt. Jag är livrädd för att få cancer och tänker ofta på det. Sedan jag hade cellförändring som var så nära och långt gången, så blev jag avskräckt. Det är fortfarande ett år kvar tills jag ska göra cellprov igen men vill verkligen göra den innan dess. Ibland får jag blödningar, som pågår i flera dagar och det får mig riktigt orolig. Det är fasen inte normalt att bara blöda från ingenstans. Och det här påverkar mig så pass mycket att jag inte kan bara vara normal till vardags, jag tänker på det ofta och mår otroligt dåligt över det hela. Mina tankar spårar ur helt. Även om jag inte vill det.

Hur som helst så har jag bara varit hemma idag. Barnen ville inte till någon park för att det va så nära regn så de ville inte riskera.

Förresten, från det ena till det andra. Fick hem ett sånt himla fint smycke från Safira. En fin skorpion medaljong, en sån som jag letat efter. På baksidan finns mina initialer från när jag va flicka, dvs innan jag gifte mig, inristade. D.K.Q.A

Nu behöver jag bara fixa en kedja.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.