Min fina utsikt – Stronger Life

Stronger Life

Min fina utsikt

god kväll bästa ni. Jag njuter av den här underbara utsikten än. Tänk att vi har även de sämre dagarna, denna underbara solnedgång. Det är rätt otroligt att vi redan bott en hel månad i vår lägenhet. Vad snabbt tiden går och speciellt på sommaren.

home

Idag hör jag av mig lite till några kusiner i Colombia och fick höra hur de har det där borta. Det är hemskt för vissa och samtidigt som jag blir paff över hur vissa av min egna släkt lever, så blir jag samtidigt mycket tacksam för att jag har det så bra som jag har det. Vi vänder på kronorna men det är för att lista ut om vi vill köpa den snygga klockan först, eller de nya balkongmöblerna eller de dyra träningstightens.. De väntar på sina pesos (deras valuta) för att lista ut vad och om de kommer att få middag på bordet denna dag. Herre Gud så olika. Och Herre Gud så bra jag har det!

 

So thankful and grateful to be making pottery again...soon! #quote ...

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.