Stronger Life

Har nästan levt naken

Innehåller annonslänkar

Det har varit så svårt att ha kläder på sig dessa dagar. Jag har levt i sarongkjolar som är långa och man kan knyta de bakom nacken. Så himla praktiskt när man ska till stranden eller jobbar hemma, skönt att vara helt naken under nu när det är så varmt!  Men när man ska ut till affären så vill man ha kläder och gärna också till andra ställen. Så nu när det är liite svalare så är det skönt att kunna ha vanliga kläder. Dock inser jag att jag har ju gått upp och kommer inte in i mina gamla sommarkläder haha. Så jag kanske köper några klänningar bara för att ha och sen får jag träna mig in i de igen. För jag kan inte köpa ny garderob för varje storlek jag får för mig att ligga på.

Behöver några bekvämare skor till sommaren också. Kan inte bara gå omkring i högklackat, hur snyggt det än är. 😉

 

Solglasögon / Blus / Shorts / Espadriller / Cardigan / Väska / Scrunchie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.