Stronger Life

Hörlurar och smycken!

Innehåller annonslänkar

Jag sitter som på helspänn här hemma och jobbar. Jag är så rädd att åka på en likadan allergichock idag också. Jag vill inte må dåligt, hade svårt att hålla mig vaken, att hålla ögonen öppna och nös precis hela tiden. Det bara rann från näsa och ögon. Pulsen va hög och hjärtat slog rejält. Usch stackar min ”lilla” kropp, Det är så mycket att stå ut med och gå igenom i livet och tänk vad otacksam man är mot den. Jag är glad och tacksam att jag har en stark kropp ändå, som orkat sig igenom allt i livet.

Nu är det lunch, jag försöker tänka på annat, gå ut och ta en promenad i friska luften, fast därute finns det ju pollen haha.

Jag har precis klickat hem lite till min hudvård som hade tagit slut. Jag älskar att beställa hem skönhetsprodukter. Men börjar också bli sugen på smycken. Jag såg en tjej som hade ett halsband med en medaljong som va jättefin. Med stjärntecknet på. Jag vill väldigt gärna ha en sån men hittar inte någonstans. Jaja, nu har jag lite att klicka hem, solglasögonen hittar jag ju inte och pinsetten är dålig, de stora hörlurarna gick sönder (tur att jag har mina airplugg).. så lets go shopping!

 

1. Arrmband / 2. Väska / 3. Torrshampo / 4. Solglasögon / 5. Termosmugg / 6. Damklocka / 7. Pincett / 8. Scrunchie / 9. Bricka / 10. Powerbank / 11. Fotbalsam / 12. Waterbag / 13. Spel Celebrity love match / 14. Daily Tan Activator / 15. Detox och Glam Treatment / 16. Halsband / 17. Lösögonfransar / 18. Poster / 19. Hörlurar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.