Stronger Life

Tänker inte ljuga

Innehåller annonslänkar

Här står jag i min sommarklänning. Jag kommer inte in i mycket kläder från förra sommaren, eller jag har inte ens provat för jag vet att jag låg på 66,5 i början av sommaren och sen nere på 65 kg så de kläderna satt ju bra. Men nu står jag ju på 70 kg så det är ingen idé att ens tro att de ska sitta bra. Jag vet inte vad som händer med min kost men det är så svårt att hålla den bra nu när det är sommar. Fattar inte varför man släpper allt då?

I alla fall, det känns skönt att jobba hemma hela sommaren just pga det. Då slipper jag ångesten över att inte ha kläder som passar, för att ta mig in till jobbet. Men jag behöver komma igång med något vettigt som gör att jag passar i mina kläder igen. Kan inte hålla på att köpa nytt hela tiden.

Det är sjukt att det ska vara så svårt att prata om viktnedgång, träning, kost och viljan att gå ner i vikt. För det är ju så laddat för vissa. Men jag menar, det är väl bara att välja de bloggar som passar en bäst. Man kan inte skriva om viktnedgång, om alkohol, om spel, om cigg, egentligen inte om mycket för allt är en trigg för många. Då anser jag att det är bättre att man som bloggare får skriva om vad man vill så får läsaren anpassa sig till den blogg de orkar med att läsa utan att må dåligt. Bra för alla.

Hur som helst, jag tänker inte ljuga om att jag vill gå ner i vikt. Jag tänker inte ge upp heller. Har kämpat i flera år och tänker fortsätta med det. Utan att må dåligt såklart. Det är väl bara dumt att göra sånt man mår dåligt över. Jag mår inte dåligt över min kropp som den är nu. Jag älskar mig som jag är, stark och fin ändå. Min man älskar mig och mina barn med. Men jag vill komma in i  mina kläder och jag vill känna mig, se ut och vara hälsosammare. Därför försöker jag göra något åt det.

Lite fint inför midsommar eller sommaren 🙂

 

 

Elle Sunglasses / Flower Headband / Rose Sunglasses / Puff Dress / Phone Case / Chain Wallet / Sneakers / Hair Clip

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.