Stronger Life

Befinner mig i en återvändsgränd!

Innehåller annonslänkar

Mycket jobb, mycket att göra, hinner inte ens fram till datorn. Men nu så, jag har loggat ut, har ett av barnen hemma och vi har noll koll på vad vi ska göra. Fantasin är helt väck för jag har en skalle som är överhettad typ.
Lillan kommer hem lite senare så vi kan inte gå långt bort heller.

Jag är bara sugen på att göra om i hemmet, vill fixa menar jag. Göra klart balkongen men måste ju åka till Ikea för att kunna det. Vill göra klart i badrummet men måste åka till Bauhaus för att kunna göra det. Barnens sovrum men då måste det bli målat först. Har hamnat i en återvändsgränd.

Men elen är inkopplad till maskinerna och jag kan äntligen tvätta i alla fall. Wohoo.

Sen har jag ett samarbete på gång men paketet har hamnat långt bort från mig för lev. råkade skicka den till fel postnr. Så jag vet inte hur jag löser det, kanske hämtar i helgen.
Den här helgen ska det ju vara så varmt och fint att jag tvivlar på att vi kommer stänga in oss på ikea men tänk om jag fick det… haha. Glöm inte att dricka vatten kära ni, smaksatt vatten ↓

 

En helt naturlig smaksättning för vatten, stilla eller kolsyrat. Den består endast av frukt, bär, örter, kryddor och blommor utan tillsatser och artificiella ämnen.

 

Alla smaker / Drakfrukt, Lime & Mint / Apelsin, Lime & Citron / Jordgubb, Rabarber & Ingefära / Hallon, Mango & Hibiscus / Äpple, Granatäpple & Ros

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.