Stronger Life

En massa bolag

Innehåller annonslänkar

Jag sitter på helspänd här och väntar på samtal från målaren igen. Vi är klara med två rum och jag funderar på att hoppa på nästa rum också, största rummet och dyrast. Vardagsrummet. Jag vill bara ha det här klart så att vi kan möblera ordentligt och sätta upp speglar, tavlor etc. Så nu väntar jag på svar om han kan denna vecka eller inte.

En annan sak jag sitter och gör hela dagarna, det är att svara i telefon. Många bolag ringer nu med erbjudanden på flytt av el, försäkringar etc. Vilken djungel det här är. Men nu har jag nog valt ett elbolag och snart också ett försäkringsbolag.

Mindre kul grej är att min underbara, söta, lilla fina dotter tappade min mobil i marken och det blev sprickor …. i det alldeles nyss bytta gorillaglaset! Så jag måste in igen till butiken för att byta ut glaset. Ska även passa på att kolla efter nytt mobilskal 🙂
Jag tycker ju om stilrena och fräscha som påminner om sand eller marmor. Åh jag saknar verkligen stranden och palmerna hör jag haha.

 

 

SANDSTORM MARBLE / GOLDEN SMOKE MARBLE / GOLDEN PEARL MARBLE

Vad mer händer idag? 
Målare på ingång, yess!
Träning får bli ikväll med maken, Yes!!
Besök lite senare på eftermiddagen, mysigt!

Jag ser fram emot när jag kan komma in lite i mer vardagsrutiner igen, så som övningsköra, plugga teori och mycket annat. Det har verkligen stått still nu ett tag. Men det är ju förståeligt när man flyttar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.