Stronger Life

Nyheter i glans

Innehåller annonslänkar

God morgon tisdag. Jag skulle ha gått upp 5:30 idag för att träna på gymmet nu på morgonen, men jag somnade så sent att jag bara inte orkade komma upp. Det får bli gymmet på lunchen istället.
Apropå gymmet så insåg jag att om jag ska fortsätta med gymträning och inte hemmaträning, så behöver jag skärpa mig med träningskläderna. De är inte av det bästa skicket haha. Men det är samtidigt så gymkläder ska se ut, slitna och använda.

Just nu har Stronger släppt en ny kollektion igen, asfräscha glansiga träningskläder. Är jättesugen på cykelbyxorna. ? Jag står och bråkar mellan Strongerkläder och Elly Pistolkläder. De är ju båda så snygga märken, allt de har är så snyggt. Kan tipsa om Elly Pistol sen så att ni får se de två olika stilerna.

 

1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here / 5. Here / 6. Here / 7. Here / 8. Here / 9. Here / 10. Here / 11. Here / 12. Here

Nu ska jag gå igenom mina mail, se över några samarbeten samt dricka en massa kaffe. Åh förresten, idag kommer målaren också! Wohoo, två rum blir klara idag, sen får vi se hur vi gör med resten. Shit vad bra allt kommer att bli. 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.