Stronger Life

Min räddning i flytten

I samarbete med Kleen

Vilken dag, så härligt väder och så mysigt varmt men vad gör jag? Jo jag sitter hemma och jobbar. Jag sprang ner till gymmet på lunchen faktiskt och körde snabbt 20 minuter sen hann jag inte mer. Upp och äta lunch och njuta lite av solen på balkongen. Shit vad jag älskar det här livet.

Det har varit en tuff flytt. På två dagar så lyckades vi packa ner hela radhuset och uteförrådet. Galet. Det har varit så stressigt och utan min mor som hjälpt till med mat hade vi nog inte klarat av det hela. Jag tycker inte det känns bra att äta ute hela tiden för det kostar ju pengar och just nu försöker jag spara.

En annan sak som räddat mitt humör, det har varit Kleen. Som tur va så fick jag hem två paket bars från Kleen med deras smaker Piña Coco och Orange. Riktigt goda och perfekt mitt i flytten! Jag är ju en sån där person som sällan har saker förberett och heller inte har råd att tappa humöret mitt i en flytt.

Kleen

 

Kleen Lean protein bar – Piña coco blev snabbt min favorit. Jag älskar ju allt som innehåller kokos!!  Eftersom jag inte tycker om att välja produkter med så mycket socker så passar den här baren väldigt bra för mig. Den innehåller bara 0,7g/bar av socker och har hela 33% protein, laddad med fiber. Den följer med mig i väskan varje gång jag går utanför dörren numera. För jag har inte råd att tappa humöret.

Kleen Lean Protein Bar- Orange Acai är hur god som helst! Samma som ovan så har den lite socker, mycket protein och massa nyttigheter. Denna innehåller ett av mina favoritbär, acai och även apelsin i en smarrig kombination. Med ett härligt överdrag av choklad så blir det här som ett lördagsgodis.

Det finns fler smaker, vilken blir din favorit?

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.