Stronger Life

Dag 1 i nya bostaden

God morgon från kaoset. Nu är det ju inte morgon längre och egentligen vaknade jag 06:00 på morgonen idag. Det är morsdag så ett stort grattis till alla mammorna!! Tack för att ni gjort ett bra jobb med oss som barn och för att ni är bästa mormorn och även tack till oss själva för att vi är så grymma och orkar så mycket som vi gör.

Så till min flytt. Det har gått ganska bra, lite problem blir det alltid men nu har vi lämnat vårt radhus. Hur jag mår? Det vet jag inte än, det känns overkligt, som att vi bara lånat den här lägenheten och är på semester. Samtidigt vågar jag inte känna efter, Det är som att en liten sorg finns där som försöker göra sig hörd men jag varken vill eller vågar känna efter.

Såhär såg det ut i går och då hade vi hunnit lite ändå. I rummen går det knappt att göra något. Sen ska vi ju måla i alla rum, det kommer att bli vitt i alla rummen för jag orkar inte med färgerna men det kommer i veckan.

Idag blev jag firad av barnen med jättefina texter på kort som fick mig att gråta. Fick en present också 🙂
Men nu är det slut på gråt och firande och det vi har på tapeten idag är fix med lägenheten. Rengöra, packa upp, njuta. 🙂 Ha en fin dag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.