Stronger Life

Sista dagen här

God morgon finaste ni!! Det är fredag och herre min Gud vad jag har mycket att göra. Igår fick jag det beskedet jag ville ha och det satte igång jordens stress inom mig. Vi hade satt lördag som flyttdag och hade förväntat oss att vara klara med besked i måndags men nu blev det två dagar innan flyttdag och det blev bråttom med precis allt.

Igår roddade jag med avtal och avslut. Packade en massa på övervåningen och körde över kartonger med mera. Idag är det att packa det sista och städfirman kommer också.

Idag är det nostalgi på hög nivå. Jag vet inte alls hur jag mår men jag tror att det är för att jag inte vågar känna efter. Är så rädd att få ångerkännslor, är rädd för att må dåligt. Men det är 8 år jag lämnar bakom mig, 8 års minnen med min familj, min man, mina barns uppväxt och ett hem.

Just nu får jag inte upp nya bilder på bloggen så jag får nöja mig med att ta en gammal, för nu behöver jag svepa kaffet och sätta igång innan städfirman kommer.

Trevlig fredag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.