Stronger Life

Planeringsdags inför..

Oj nu går det undan. Jag fick fina besked idag och precis som jag hade väntat mig. Nu är det bara tuta och köra. Jag hoppas att jag gör rätt val i livet och att det kommer belönas längre fram. Nu har vi rätt mycket att göra och planera framöver. Det är flytt, städ, installationer, köpa saker till hemmet, inreda, måla. Men sen kommer det andra saker också, midsommar och skolavslutningen. Alltså vilken nostalgi det kommer att bli, att minnas sina egna skolavslutningar. Jag hade de bästa traditionerna med mina föräldrar. De har verkligen alltid varit såna som tar hand om mig och gör allt för mig. De har alltid velat vara närvarande och visa att de finns i alla lägen. Vi hade alltid picknicks och fikade efter en avslutning. Jag fick fina presenter av min far, alltid ett guldarmband för varje år jag avslutade.

Nu är det barnens tur och ena lämnar lågstadiet bakom sig. Vi har lite smått börjat med en tradition men med tanke på pandemin så är det absolut inte lämpligt att sätta sig för onödiga risker. Så i år får vi komma på något annat..

Har ni familjemedlemmar som tar studenten eller har avslutningar? Hur brukar ni fira och vad gör ni? Tar man studenten så är det rätt stort det med och det är riktigt trist att inte kunna ha en äkta skolavslutning tycker jag. Men återigen, onödigt med risker så det gäller att göra det bästa av situationen. Det finns ju mängder av tips man kan göra och presenter man kan ge bort för att utnyttja längre fram när allt är över. Happy-day har tex en massa fina studenttips upplevelser! Tex känslan att ta studenten och vara klar med alla dessa skolår (om man inte ska fortsätta såklart) är ju helt underbar!! Kommer ni ihåg den? Det är som att flyga eller hoppa fallskärm, så varför inte ge bort en sån upplevelse full av adrenalinrus 😀

Nu ska jag försöka få lite mer ordning på det jag har här i huset. Få i mig nått att äta, min aptit är som borta. Sen fortsätter jobb. Jag har inte hunnit träna idag och mår skit över det, så kanske jag tar en långpromenad sen med stora tjejen.

Information om studenten 2020 – Gävle kommun

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.