Stronger Life

Livet just nu

God morgon, det är onsdag och mulet väder.

Känsla: Blandade med sorg av att släppa något man haft i 8 år men glad över det vi kommer att få och forma inför framtiden. Hoppfull men utmattad av all energi som flytten tar.

Önskar: att få svar idag på det jag vill ha så att det är klart och fixat till helgen

Idag: Jobb, träning, packning av det sista och om svaret kommer, så innebär det också en massa telefonärenden.

Tagit en paus: Från anatomistudier, från teorin, från körningen, det enda jag har hinner med nu är jobb, blogg (knappt), träning och resten går till packning. Jag är tacksam att skolan snart är slut, att barnen inte har läxor just nu för jag hade gått under med det också. Jag tar en stor last just nu i hemmet och med allt som ska fixas. Att ringa firmor etc. För min man jobbar på dagarna och är ny på jobbet, så han är inte taggad på att varken ta ledigt eller sitta i telefon som ny på jobbet. Det förstår jag och eftersom jag jobbar mindre timmar och är hemma så är det en självklarhet för mig att jag tar det mesta men det är tungt.

Saknar att gå ut och äta god middag med min man, saknar att bara prata med han, umgås själva. Nu med morföräldrar i riskson så har vi inte barnvakt och det börjar tära att inte få barnledigt. Men nu vill jag inte börja klaga över det, vi har ändå hälsan i behåll och mår bra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.