Stronger Life

Jag bjuder på 30 dagar

Innehåller annonslänkar

Något som verkligen ger mig frid just nu, mitt i all kaos, är att lyssna på en ljudbok när jag jobbar eller tar promenader. Att ha en riktigt bra bok som man knappt kan stänga av för att du är så gripen och intresserad. Jag älskar den känslan.

Nu vill jag passa på att ge er bästa rabattkod till Nextory så att ni får testa själva i 30 dagar gratis.
Med koden DIDI30 får ni lyssna på alla deras böcker och läsa allt möjligt i 30 dagar. Kör hårt!

Ps. det här är ju en bra morsdagspresent om inget annat, ladda ner åt mamma, gratis i 30 dagar!

Det jag brukar läsa är allt från personlig utveckling, framgång, affärstänk, positiva vibbar, psykologi, barnböcker, biografier, kostböcker, träningsböcker, yoga. Allt som har med personligutveckling att göra egentligen.

Vad skulle du vilja läsa? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.