Stronger Life

Inte idag heller!

Det som är bra med att packa inför flytt, är att man rensar otroligt mycket. Jag såg just att jag har en hel del att beställa som jag måste ha och mycket annat som jag måste göra mig av med. Vissa saker ska grannen få och andra ska beställas. Jag kan inte leva utan min cocosolja.

Och sen när jag flyttat så behöver jag nya träningsband för den bästa jag hade, gav jag bort till min kusin innan vi åkte tillbaka till Sverige. Träningsband är asbra att ha hemma för hemmaträning!

Nu går inte den här dagen heller så som jag vill, för de ringer inte och jag hade seriöst räknat med att få svar till kl 10:00 men ännu en dag som folk inte klarar av att göra sitt jobb. Är så arg att jag kokar. Känner mig maktlös.

Jaja, nu försöker jag koppla bort allt och låta det bara vara. Tanken var att försöka komma in i lägenheten redan nu och köra in så mycket som möjligt för att bespara tid och pengar gällande flyttfirman men som det ser ut nu så får det bli de timmarna som krävs då vi inte kommer in i lägenheten innan denna vecka..

Idag väntar jag besök, behöver det för att koppla bort lite det här hemmet fullt med flyttkartong och påsar. Börjar må lite dåligt av att sitta här inne och bo såhär. Men inte så pass dåligt att jag längtar till kontoret, nej nej haha.

Ha en fin dag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.