Slutet närmar sig… – Stronger Life

Stronger Life

Slutet närmar sig…

Snart lämnar jag det här fina radhuset mot en lägenhet med mindre balkong och mindre sol. Men jag måste ta fram mina verktyg jag har, för att jobba på det positiva i livet. Jag vet ju hur mycket inställning har med det här att göra. Att blicka framåt, se de mål man har och påminna sig själv om sin måltavla som jag har mentalt. Jag behöver faktiskt göra en riktig måltavla.

På min måltavla ska det finnas resor, Spanien, stranden och havet, pengar, stor balkong, sol massa sol, bil och körkort, eget företag och frihet att styra sin dag på egen hand, välmående och stark kropp.. Om jag bara hade en skrivare så hade jag gjort den här måltalvan på en gång. Idag behöver jag den verkligen.

Det bästa är att jag har fina människor runt omkring mig, kollegor, vänner och familj. Med deras stöd så klarar jag av allt. Jag har en blandad känsla idag, av sorg med spänning. Sorg att släppa taget om grannar, minnen, hus men spänning för det som komma skall i livet. Det är inte huset som definierar mig, det är jag själv gör och de val i livet jag tar.

Jag vågar inte skriva för mycket om mina nära bekanta, vänner och alla runt omkring mig då jag har erfarenhet av att psykopater och haters trakasserar de jag känner. Så jag väljer att inte nämna de mer i min blogg, men jag är så tacksam till dig M. du vet ve du är min bästa 💚

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.