Går inte som jag vill – Stronger Life

Stronger Life

Går inte som jag vill

Innehåller annonslänkar

Vad härligt det var att klämma in ett träningspass på lunchen! Jag hann till och med sola lite. Det blev intensivt pass nästan lite stressad, bara för att få hinna med lite sol också. Passar på varje sekund jag kan, att få sol. 🙂

Jag hade förväntat mig ett avgörande samtal idag men så är inte fallet, det kom inte någon samtal så jag står i väntan fortfarande gällande bostaden. Det är otroligt frustrerande hur segt allt gått, hur tråkigt långa väntetider det är på onödiga saker men så är det ibland. Vi vill ju flytta i helgen och jag hade hoppats på att få klart allt men nu får vi se.

Jag ska släppa allt ett tag, får bara magont. Så fokuserar vi på mammor istället.

Lite tips till morsdag

 

Vas / Mobilskal / Qi-laddare / Örhängen / Väska / Hemmaspa-kit / Prosecco-kit

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.