Njuter de sista dagarna – Stronger Life

Stronger Life

Njuter de sista dagarna

God morgon fredag! Härligt med fredag även om maken jobbar, vilket är tråkigt men det är härligt med ledigt överhuvudtaget. Vi gick upp lite senare, åt nyss frukost och jag sitter ute på altanen och jobbar med bloggen lite. Har några samarbeten som kommer upp och lite fakturor att ta hand om. Annars kommer jag ta det rätt lugnt med bloggen denna helg, det är skönt att vila upp lite.

Igår gick körningen jättebra. Körde för första gången med maken och det va askul. Han va otroligt stolt för han hade inte riktigt koll på hur bra jag kan köra egentligen.. Men jag har tagit ganska många körlektioner i mina år och övningskört som ungdom också. Så jag är inte ny bakom ratten. 😉 Men teorin behöver sig en push, jag har inte läst något mer på länge. Sedan vi ökade timmarna med att jobba 7 timmar om dagen, det lämnar inte mycket utrymme till annat än barnen.

Idag då, träning, shoppincentrum för att köpa present till ett kalas storasyster ska på och sen hem och plantera lite. Jag började packa igår och kanske ska fortsätta lite idag. Men jag ska först avnjuta en kopp kaffe i solen, få lite mer färg och sen går jag och tränar.

morgon-morning-strongerlife

Helvete vad jag kommer att sakna min altan och att ha sol hela dagen! 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.