Stronger Life

Kom igång med hemmaträning!

Jag vet att inte alla har tid att träna långa pass och jag vet hur det är att inte orka gå ut till gymmet, att inte våga gå ut och löpträna i mörkret eller skogen, jag vet hur det är med alla de hinder man kan se framför sig och därför måste jag slå ett slag för hemmaträning. Det finns inte någon ursäkt eller hinder egentligen, bara mentalt. Men det finns små trix man kan göra för att komma igång med träningen hemma och inte tycka att disken blev mer spännande.. 🙂

Hemmaträning kan du göra med både youtube klipp som du kan hitta gratis eller så anlitar du en pt online så som jag har. Det finns många  bra personliga tränare online därute, men jag använder mig MammaFitness (ej samarbete) som är grundad av min träningsguru, Olga Rönnberg. Jag älskar den kvinnan, allt hon säger (nästan) är ju logiskt och inte så komplicerat. Människan älskar att göra saker mer komplicerat än vad det är men inte Olga, hon kör raka puckar och som det är.

mammafitness-ptonline-kost-health

Små trix för att vara ett steg närmare att faktiskt ta tag i hemmaträningen:

Träningskläder- jobbar du hemma tex, ta på dig träningskläderna redan på morgonen så att du är helt klar inför tiden du ska träna.

Bestäm tid– sätt klockan eller kom överens med dig själv om en tid som du ska träna, tex jag har luncherna 11:45 så går jag till mitt ”gym”.

Ha en plats– skapa dig ett gym i en hörna eller ett eget rum om du har så mycket plats. Då kan du känna att du ”går till gymmet” en sväng..

Kosten- håll koll på vad du behöver få i dig för att få rätt energi och ha ork till ett träningspass. Äter du dåligt så har du inte ork och är mer seg än vad du behöver vara.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.