Stronger Life

Ibland mår jag inte så bra…

När jag inte mår bra, så blir jag otrevlig. Det är så jag märker att det är synd om haters. För tänk hur dåligt de måste må för att vara så vidriga människor som de är.

Den här helgen va inte en av de bästa, inte heller en av de värsta men jag mådde inte bra. Resultatet är att jag blir otrevlig mot mina nära och kära. Jag vill skicka alla åt helvete och bara vara själv. Jag vill sätta mig vid en hög klippa, med en fin vy över vattnet och bara njuta av lugnet, det tysta och höra mina tankar.

Men när jag inte kan, så blir det kaos i onödan. Helgen blev så. Kaos i onödan.
Jag sa inte många ord denna helg, jag log inte många gånger denna helg. Det enda som får mig att le är barnen och att få mysa med de på kvällarna.

Nu är det ny vecka, nya tag och jag behöver lägga upp en plan på hur jag ska göra för att få andas lite mellan jobb och barn. Jag brukar sluta jobbet ungefär 14:30-15:00 och brukar ta hem barnen på en gång men tror nog att det får bli att de kommer hem 30 minuter senare så att jag kan få gå ut en sväng och andas. Känner mig som en dålig mamma när jag säger att jag ens behöver det och måste låta de gå 30 minuter till men jag tror jag går sönder annars.

Gammal bild från 2017

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.