Stronger Life

Lördagensplaner

Kära lördag! Äntligen är du här, med sovmorgon och allt… stryk det, det blev ingen sovmorgon. Blev väckt tidigt av en liten tjej som hade ont i magen för att hon var så hungrig. En annan 10 åring hade fått gå ner och lagat sin egna frukost men den här fina mamman, tycker att det är mysigt att äta alla tillsammans på helgerna, så det vara bara att gå upp och fixa till frukosten. 🙂

 

Jag är uppe, har ätit med barnen och försöker planera denna lördag.
Vad har jag att göra idag?

Träna– jag behöver träna idag för att få en kick endorfiner och även för att uppnå ett tillfälligt mål jag har just nu på 10 dagar. 🙂 Kan berätta mer om det sen. Funderar på att bara köra ett intervall pass på typ 20 minuter.

Elgiganten– behöver ta mig till elgiganten för att köpa ett spel som jag och barnen vill ha. Berättar mer om det sen också. 🙂

HM– Måste lämna tillbaka en massa kläder till HM! Visste ni ens att de har 100 dagars öppet köp? Galet, det visste inte jag, trodde de fortfarande bara hade 14 dagar.

Övningssköra!- Hallå, det viktigaste av allt liksom. Jag vet inte hur vi ska hinna övningsköra men jag vill verkligen hinna med det idag. I alla fall en liten timme eller nått.

Jag vet inte om jag har mer att göra men säkert kommer jag på mer under dagen.
Jo helst storhandla för veckan och även handla på Rusta några saker inför flytt ..,

Hur ser er lördag ut ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.