Stronger Life

Första uppgiften börjar idag

Jag har länge varit sugen på att börja läsa lite bok igen och nu har jag äntligen tagit tag i det. Jag har en som heter Målboken: Hur du lyckas uppfylla dina drömmar och jag har suktat efter sån kunskap och pepp länge nu. Jag har så mycket projekt på gång och massa mål att jaga samt planera så jag måste få lite vägledning.

Jag har körkort, jag har bil på gång, jag har flytt, jag har vikten, jag har välmående, jag har studier, jag har företag, jag har resor, jag har investeringar.. omg listan tar typ aldrig slut. Men sen är det självklart att jag inte kan göra allt på en gång. Det handlar om att bryta ner mål, prioritera de och lista ut vad jag ska börja med, vad jag ska ta tag i först för jag kan bara inte hålla en massa projekt rullande samtidigt, hur mycket jag än vill.

Nu har jag 7 timmars arbete på dagarna. Det jag kan ha tid med är kost och träning. Det finns inga ursäkter där. Så för att komma igång med att sätta mål igen och få upp den där disciplinen så kör man ett kortsiktigt mål i början, på 10 dagar.

Ett exempel på hur det kan se ut med 10 dagars mål

Mål: Gå ner 1 kg på 10 dagar

Delmål: Äta bra mat varje dag och gå 10.000 steg varje dag samt träna 7 gånger under dessa 10 dagar.

Belöning: En bit kladdkaka som vi bakat med hallon. 🙂

Vill du vara med.. hoppa på tåget och skriv ner ditt 10 dagars mål redan idag! Ta det på allvar, bevisa för dig själv att du klarar det och är seriös. Annars känner man sig bara misslyckad. Ta dessa 10 ynkliga dagar och nå ett litet mål du har.

Nästa steg kommer längre fram….

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.