Stronger Life

Med risk för att låta dum

strongerlife-ptonline-lifestyle

Men risk för att låta dum så har jag ändå hoppet uppe och vill gärna sprida den känslan. Men det är ju bara början av maj och redan nu har Spanien öppnat upp för att invånarna ska gå ut och promenera lite mer. Italien börjar göra det samma och världen börjar se ett ljus där framme.

Jag tänker att om hela maj blir en testmånad med att öppna upp för invånarna och så, samt att det visar sig funka bra, så kanske juni blir en mer öppen månad och tänk då hur juli bli med förhoppningsvis noll (typ) smittade överallt, för att inte nämna att i augusti kanske det gått så pass bra att flygen börjar snurra igen. Finns det då en liiiiten chans att vi kan ta oss till Spanien, till vår lägenhet i alla fall i en vecka eller två?

familjeliv-travel

Jag vill inte utsätta andra för fara, vill heller inte göra nått som man inte ska, men det är inget fel med att ha hoppet uppe. Från Februari till april så har det eskalerat, varit katastrofläge, krig med ett virus och kaos överallt till att det nu lugnat ner sig lite, inte smittar lika mycket och börjar öppnas upp. Tänk då vad som kan hända på ytterligare 3 månader. Maj, juni och juli. 🙂

Min önskan vore verkligen att få ge barnen i alla fall en vecka i vår lägenhet i Spanien, att få uppleva det en gång till nu när det ändå är så nytt. Jag är tacksam att vi hann köpa det innan katastrofen, för nu har vi den biten avklarad och när allt det här blåser över så har vi det klart, kan bara åka dit och vara där en månad om vi så vill. Så jag har mycket att vara tacksam för, nu längtar jag bara.

Jag har hoppet uppe.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.