Stronger Life

Dagens irritation

God kväll, idag hade jag en fin eftermiddag. Mina föräldrar kom över på besök ute på altanen. De fick smaka på vår goda och fina kladdkaka som vi gjorde om igen. Alltså nr två. De var så stolta och glada över att få smaka på sina barnbarns goda bakelser. Jag tycker själv att det är jättekul att se de baka och ha sig så engagerat och försiktigt. De tvättar händer, spritar och är noga med att inte röra näsa, mun, ögon när de bakar. Ska de prata så går de bort från smeten. Men jag antar att man inte behöver vara sååå noga som de är, för i ugnen och i värmen så dör ju alla bakterier antar jag.

Idag fick vi besked från jobbet att vi ska jobba ca 6 timmar och 40 minuter 4 dagar i veckan, ledig 1 dag. Det betyder att vi jobbar nästan fulltid, 8-15:45 något sånt,  med andra ord så måste jag släppa studierna för ett tag framåt nu. Ingen anatomi, ingen teori. Tillbaka till det vanliga egentligen bara det att vi jobbar hemma. Barnen kommer hem 15:00 så det kommer inte att finnas någon tid där efter jobb heller. Men så är det nu.

Jag va rätt så frustrerad så att min träning blev rätt bra, med mycket energi att ta ut mig på. Det härliga när man är irriterad, är att man kan träna ut sin frustration. Sen mår man oftast liiite bättre, kanske inte över situationen men känslan i kroppen. 🙂
Och efter alla bakelser som barnen gör, så tro mig, jag behövde ta i hårt. Nu får de sluta baka!!

God natt på er, ses mer imorgon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.