Stronger Life

Glada barn för ingenting

Det är rätt komiskt hur det funkar med barn. De tycker verkligen inte om att städa om man ber de att just städa. Men om jag börjar att möblera om i hemmet, i ett rum tex. Ja då ska de minsann börja städa, rensa, slänga, fixa och dekorera för fulla muggar. Utan att jag säger till ens. Helt otroligt.

Jag har jobbat med alla mina skärmar och grejer från jobbet nu, hemma alltså. Och det har funkat jättebra men det blev för trångt inne hos tjejerna, i deras sovrum. Så jag fick för mig att ändra om allt, möblera om och flyttade runt alla skrivbord och nu har jag mitt egna kontor i lekrummet. Vi ska sälja deras grejer som de inte leker med längre, två stora pjäser (lekhus och leksakskök) för att få mer plats plus att de är så stora att de inte leker med sånt längre.
Istället har vi tre skrivbord inne i lekrummet som nu är ett kontor för oss alla. 🙂

Att en sån liten sak kan vara så kul för barnen.

Så vad händer mer idag.
Jag har hunnit studera, jobba, träna, haft möten, jobba mer, möblerat om och ska snart börja med middagen.

Vad ska vi äta idag tro? Är sugen på något med kikärtor!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.