Stronger Life

Att leka frisör….

innehåller annonslänkar

Imorse fick jag för mig att leka frisör lite snabbt, med mina barn. Jag fick nog av min äldsta dotters hår och tog en sax och klippte lugg. Båda har väldigt långt hår och luggen är därmed också lika lång. Så jag tröttnade, hon är ändå 10 år och behöver lite mer friare hår så att hon kan skippa alla små tofsar och flätor om hon inte vill ha det såklart. Det hela fick mig att tänka på hur snabbt de växer. Nyss va hon en knodd som låg i ens famn. Sen en knubbig söt bäbis som sprang omkring överallt och busade. I vått och torrt va vi ute och lekte, på äventyr tillsammans hon och jag. Min först födde. ❤️

Jag brukar sällan tipsa om bebisprylar men faktiskt så bloggar jag på barnsajt/familjesajt så varför inte.. 😉

En regnig dag kräver en välförberedd liten knorr som ska ut till dagis.

 

 

Regnkläder / Mössa / Strumpor / Tvådelat set

 

 

Regnkläder / Mössa / Strumpor / Klänning

Själv skulle jag nog dra på mig mina favobyxor, svarta med bootcut och en snygg skjorta och en härlig vårig/höstlig kappa. Jajamänsan, snyggt och varmare än min bomber. 😉

Jag saknar redan solen och värmen, men jag tröstar mig med att den ligger framför oss. Vi har noll koll på hur den här sommaren kommer att se ut men jag försöker tänka att det blir vad du gör det till. Med rätt inställning i livet så ska det väl gå bra den här sommaren också. Eller vad säger ni?

Lite vuxentips också såklart. ↓

 

 

Ellos Collection Byxor / Twist & Tango Skjorta / Vero Moda Kappa / Steve Madden Väska / Ellos Collection Halsduk / Ellos Shoes Chelseaboots / Wet n Wild Nagellack

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.