Stronger Life

Vegetarian, vegan, flexitarian

Innehåller annonslänkar

Jag har suttit nu och kollat lite bland veganska produkter och tänker att jag ska göra ett försök med att lära mig lite mer. Jag är flexitarian just nu, tydligen heter det så när man inte äter rött kött men äter kyckling och fisk. Jag vill helst sluta även med det, blir lite lätt äcklad när jag tänker på att jag äter kadaver, dött djur. Så jag tror jag ska börja med att bli helt vegetarian först och sen vegan men något man kan testa sig fram med, är andra typer av veganska produkter. Jag tycker det är för svårt med att laga mat om man är helt vegan, så det är något som får komma med tiden, inget man kan ändra från en dag till en annan. Och jag vet ju att man får läsa på som man får göra med så mycket annat men grejen är att jag har inte tid för det. Kan inte klämma in mer än vad jag redan har. Blogg, jobb, barn, familj, husliv, studier etc.

Hur gör ni som är veganer? Hur lärde ni er och hur lång tid tog det? 

 

Lantbuljong / Hallonsmulpaj / Knäckebröd / Spaghetti / Chokladboll / Snacks – russin, granatäpple, blåbär / Misosoppa / Havre Nilk / Fruktte / Müsli


Eftersom det är fredag idag så tänker jag att vi ska laga tacos men jag vet inte vad det blir för tacos. Kanske tacopaj? Klassiska tacos, burritos… det finns så mycket gott man kan göra till tacos. Fajitas ingår i tacos konceptet tycker jag. Så gott.

Vad ska ni äta idag? 

Nu har jag fått klart min träning, körde på tidigt idag. Jag ville vara klar med passet tidigt så att jag inte kan komma på ursäkter att hoppa över det och sen får jag besök om någon timme och då uteblir alltid mina fredags- och helgträningar. Inte okej någonstans. Så det va lika bra att få det avklarat.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.