Stronger Life

Dagens fitness!

Den här fredag blev verkligen en bra fredag. Jag var full av energi och var så taggad inför dagens träningspass. Jag älskar att köra axlar och överkropp så det jag bytte om rätt så snabbt till träningskläder efter att ha fått i mig en bra förberedande mellis.

Mellis: 1 dl Larsa Grekisk yoghurt (proteinrik) med halv banan och kokosflingor (ca 1 tesked). Jättegott. En halvkopp kaffe också som snabbenergi (är precis samma effekt som att svempa en BCAA eller en energidryck)

Det blev lite mycket kaffe men lämnade kvar den andra halvan, brukar alltid göra så, vet inte varför det är så svårt att fixa en halvkopp bara.

Sen blev det överkroppspass i superset form. 

Det är nog svårt att få en idé över hur det går till men ungefär såhär såg min träning ut idag.

A1- Axelpress 4 sets, 10 reps, 6 kg

A2-  Axellyft åt sidan 4 set, 10 reps, 5 kg

A3- Axellyft framåt på tex lutande bänk eller sittande på pilates boll så lutar man sig lite framåt. 4 set, 10 reps, 4 kg

 

B1 Stående rodd (med lutande panna på något i typ axelhöjd) 4 set, 10 reps, 11 kg

B2- Omvnda flyes med en arm åt gången och den andra som stöd på piltesboll

B3- Frech press på boll 4 set, 10 reps, 4 kg

viktresa-viktnedgang-kamp-fight fighter-power-strong

Klar med passet och dags för lunch efter 20 minuter. Jag äter alltid något inom loppet av 30 minuter efter ett styrkepass. Som regel ska man alltid få i sig något med protein inom 30 minuter, senast alltså, efter styrketräning. Detta för att undvika att kroppens muskler bryts ner för att få energi.

Det här var inte tillräckligt med protein för mig så jag la på lite keso för att komplettera. I första hand äter jag alltid mat och i andra hand om det är panik så fyller jag på med proteinpulver.

mammafitness-strongerlife

Nu är jag redo för helgen, för det härliga fredagen jag ska ha med mina barn. Som jag har längtat och väntat på att de ska komma hem så att jag kan hitta på något kul med de.

Jag vet inte vad det är med mig nu för tiden men jag vill verkligen vara med de så mycket jag kan. De växer snabbt och vissa dagar ser man de knappt med skola, fritids, kompishäng och sen läggdags. Det gäller att passa på medan man har de små fortfarande.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.