Stronger Life

Mina dagar i schema

Morgonen stora problem! Varje morgon, varje dag, har vi samma problem i det här hemmet. Jag vet inte om jag är ensam om det och hur jag ska lösa det men jag börjar uppriktigt bli väldigt, väldigt trött på det hela. Den eviga kampen om tofsar i det här hushållet är löjligt.

Varje morgon när barnen har borstat sitt långa hår så ska det fixas frisyrer (låter som att jag kan massor men kan knappt göra en fläta) och när vi då letar tofsar, snoddar, vad som helst, så finns inget. Herre Gud så irriterande! Jag tror jag självförsörjer HM, Lindex och KappAhl med tofsar. Varje gång jag är där inne så tar jag mig ett paket och samlar på mig (tycker jag är smart som samlar) men likt förbannat så är de spårlöst försvunna i slutet av veckan!

Nu funderar jag på att köpa hem halva lagret från någon butik så att jag har ett eget lager här hemma.

Snygga scrunchies från Campadre  (ej samarbete)

God morgon på er, nu låter jag grinig men det är jag inte, lite frustrerad men i det stora hela mår jag bra idag. Mina dagar går i ett. Samma visa varje dag men ändå njuter jag fullt ut och längtar redan till dagen efter för att få njuta ännu en morgon av den stressfria morgonen, för att sjunka in i studierna, för att dricka min kaffe i lugn och ro ute på altanen medan jag väntar på att koppla upp mig till morgonmötet. Jag njuter varje dag.

Mina dagar: 
Upp klockan 06:20 (fixa mig, väcka barn, mysa)
Äta frukost med barnen 7:00
Barnen till skola och jag börjar studera 8:00-9:30
Jobb 10-11:45
Träna 11:45 -12:30
Jobb 12:30-14:30 (helst jobb på altanen)
Sola, vara med barnen, läxor, leka, busa, handla glass, förbereda middagen resten av eftermiddagen.
Ev. förbereda bloggjobb och svara mail.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.