Stronger Life

En morgon med sorg

God morgon bästa ni. Har suttit här ett tag och inte vetat exakt vad jag ska skriva. Det är så sjukt hur en person kan försvinna från vår värld men allt fortsätter som vanligt, det är ju så det är.

Vad sorgligt det var att vakna upp till ett Instagram fullt med sorg efter att Adam Alsing har lämnat oss. En man som vi följ på ett eller annat vis genom åren sedan 90-talet om inte mer. Vila i Frid Herr Alsing.

Undra hur många fler som kommer att lämna oss pga det här hemska Corona viruset. Visst mycket gott kommer utav det här viruset men också många fina människor, vi kommer att förlora pga det också. Att det alltid måste kosta något så mycket värt för att få något litet gott.

Idag blåser det storm här utanför mina stora fönster, jobbet börjar närsomhelst och jag sitter och går igenom Indy Beautys produkter för att se om jag kan de en chans. Att använda produkter som är veganska, är något jag gärna står för.

Jag tänker fylla på kaffet nu och komma igång med jobbet snart. Måste skaka av mig den här sorgen som hänger i luften, för jag tycker inte om att må dåligt. Det är hemskt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.