Stronger Life

Många tankar just nu

Jag känner att jag vill ut och röra mig, jag vill till stan och se hur fint det blivit där på Kungsträdgården med de vackra körsbärsblommorna. Jag har sett lite bilder där och det ser så vackert ut.

Jag känner mig lite splittrad över att jag inte vet hur jag ska göra i livet. Gör man rätt eller fel i att gå ut, ska man stanna hemma även om vi inte har utegångsförbud? Ska vi gå till parken eller stan? Ska vi hålla oss hemma?

Det är inte lätt att veta vad som är det bästa för oss, vården, världen. Någon sa nämligen att i Spanien så är det utegångsförbud och det sprider sig ändå. I Sverige har vi inte utegångsförbud men det sprider sig också. Så vad är rätt och fel? Hur vi än gör så sprider det sig.

Jag har tackat nej till sociala inviter så som att ta en drink med några vänner. Vet inte varför de skulle ut, enligt de så skulle de hålla avstånd men jag tror inte det är poängen, vi ska nog inte härja ute bland folk. Jag har tackat nej till middag ute, vill inte äta ute fast man ska stötta. Men det är inte lockande att äta någon annans tillagade mat. Just nu vill jag hålla mig så frisk jag bara kan, för jag träffar fortfarande mina föräldrar, (på avstånd). Jag lämnar matlådor till min pappa, jag promenerar med min mamma. Och jag tycker de är mer värda att träffa de än vänner just nu. Mina föräldrar kanske inte finns kvar hela 2020 om de har otur men mina vänner finns där och vi kommer kunna ta många glas vin längre fram. 🙂

home

Firade min mors 70 års dag ute på altanen med lite champagne!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.