Stronger Life

Att se ut som en slusk hemma

Innehåller annonslänkar

Det är så lätt att man bara sitter här hemma och inte bryr sig om hur man ser ut, vad man har på sig eftersom man ändå inte går ut nästan. Att strunta i att klippa sig, fixa naglar och klä sig någorlunda snyggt. Varför liksom? Så kan jag tänka mig att många tänker. Men jag försöker att hålla mig fräsch ändå faktiskt. Inte för någon annans skull, utan för mig själv. För min familj, mina barn, min make. Jag trivs inte med att känna mig som en slusk även om jag går hemma. 

Jag kanske inte tar på mig den snygga kostymen och fönar håret varje morgon, man behöver inte överdriva. Men jag tar på mig fräscha hemmakläder eller träningskläder för att ha mig själv klar inför träning vid lunch. Jag fixar till ögonbryn och fransar och sätter upp håret i en halvdan tofs. Inget supersnyggt men ändå fräscht. Fräscht för mig, betyder att jag inte bara kliver upp ur sängen och låter allt bara vara, att inte tvätta ansiktet med vatten tex, kamma sig, etc, det får mig att känna mig ofräsch. Så jag gör allt jag kan för att försöka känna mig levande och fräsch. Har fixat naglarna, kommer dock inte att gå till frisören men gör vad jag kan här hemma åt mitt yttre och inre.

Men visst saknar jag ”kostymkläderna” Inte för att jag brukar gå i kostymkläder men i finbyxor i alla fall. 🙂 Men allt har sin tid, det kommer det med, det här är inte för alltid.

 

Matching Set / Amelie Bag / Bracelet / Nike Airforce / Blazer Dress / Earrings / Yvette Sunglasses / Boots

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.