Stronger Life

Denna morgon!

God morgon! Vilken härlig morgon att få vakna upp med sin familj, utan att behöva stressa iväg och bara ligga kvar i sängen. Bara njuta av att se solens strålar titta in i sovrummet och mysa med barnen och maken. Att komma upp och äta god frukost, gröt, bananpannkakor och kokt ägg.

Nu tänker jag inte göra något alls fören lite senare. Jag ska njuta av min morgon, mitt hem, mina tulpaner och bara sitta i fåtöljen innan jag drar till gymmet sen.

home

Jag får alltid ny energi när jag varit på något liknande som det jag varit på nu. Tex när en ny kurs börjar eller när jag var på utbildningen i två dagar, en måndag, en ny månad, etc. Jag har lätt för att få ny energi och det ger mig ny styrka att stå emot onyttigheter så som snacks eller sämre mat för mig som ändå har ett mål. Om jag har tappat energi att träna så får jag ny energi. Ja ni fattar.

Så idag får jag väl passa på, att dra på mig träningskläderna och köra ett pass och hoppas på att energin håller i sig länge. Idag slänger jag ut allt onyttigt vi har här hemma, inget mer godis eller sånt. Barnen får äta några godisar varje lördag och sen får det räcka. Godis och socker är inte ens bra för barn, så varför ska man ge de det? Som tur va, så älskar ju mina barn bär också, bär med grädde. 🙂

Ha en fin Måndag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.