Stronger Life

Praktiska helg utbildningen avklarad

Wow vilken helg det blev för mig. Jag var ledsen i början, att missa två stora dagar med barnen, med familjen men nu i efterhand, är jag bara tacksam över de fina människor jag träffat och fått ”lära känna”. Vilket härligt gäng jag fått vara med dessa två utbildningsdagar. Alltid är jag lite spänd, nervös och (tro det eller ej) blyg, över att få komma in till nya människor och ställen men snabbt träffar jag härliga personer som får mig att le och skratta en hel helg.

Mina tre M (alla började på M) blev mina stöttepelare och vänner där på stället. Vi hade utbildning på Crossfit Södermalm i två fulla dagar, från 9-18 med allt från kettlebells, marklyft, stretching, screening, klientfall, teknik, snack och mycket annat.

Grym helg, grymma tjejer, grymt mycket skratt och härlig utbildning.

 

Nu är jag så slut, så trött, så mör i kroppen att jag inte ens vet om jag kommer att orka kolla på någon film ikväll alls. Men jag ska försöka så att jag kan få lite tid med maken! Min fina man, min största support, fan och hejare, utan honom hade jag inte kunnat eller orkat göra allt som har med jobb, sociala medier, familjeliv och husliv samt utbildning på det.

Förresten, en av dessa tjejer såg ut som en reklampelare från Stronger (en jädrigt snygg sådan), hennes sambo jobbar på företaget och fick ju ta hem kläder (lagligt) till sin tjej. Gissa om jag var avis!! Jag tycker deras kläder är såå snygga och där får hon allt gratis, men hon borde varit modell för de, så snygg som hon var. Stronger borde betala henne för att bära deras kläder 😉 haha.

Trevlig påsk nu !! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.